Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, κατόπιν μεγάλου προβληματισμού και σύγχυσης που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στους συναδέλφους – μέλη μας σε ότι, αφορά τον εμβολιασμό στην περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει υποχρεωτικός, επιβεβαιώνει ότι είναι αντίθετη με οποιαδήποτε συμπεριφορά διάκρισης σε βάρος συναδέλφων, σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και θα δώσει αγώνα για υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων.

Κανείς μας δεν πρέπει να κατακρίνεται  και να αποδοκιμάζεται άκριτα για την στάση που έχει κρατήσει απέναντι στον εμβολιασμό, η οποία καθορίζεται  από πλήθος παραγόντων, όπως η οικογένεια, προβλήματα υγείας και άλλοι σοβαροί προσωπικοί λόγοι.

Ο εμβολιασμός είναι μία προσωπική επιλογή του κάθε ελεύθερου ανθρώπου, για να μπορέσει να προστατεύσει τον εαυτό του και τους ανθρώπους δίπλα του, κατόπιν υπεύθυνης και ορθής ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, προτείνει να γίνει μία ενημέρωση του στρατιωτικού προσωπικού από άριστα καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να απαντηθούν οι όποιες απορίες ή επιφυλάξεις των συναδέλφων μας, για την ασφάλεια του εμβολιασμού και τις τυχόν επιπτώσεις ή μη στην υγεία τους, ώστε να πειστούν και όχι να εξαναγκαστούν.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους και θα υπερασπιστεί το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, της σωστής ενημέρωσης και της υπεύθυνης προστασίας στον εμβολιασμό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ΌΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ΌΧΙ στις διακρίσεις μεταξύ των συναδέλφων

                                                   

 

 

                  Με εκτίμηση.

                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                      Ο                                                Ο

                                  Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας       

                     Αντωνόπουλος Νικόλαος                     Κεφαλάς Ανέστης        

                                                                                                     Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)                                                                         

                           Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

 

 

Loading...