ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 95 ΑΔΤΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Δημήτριο Χούπη, συναντήθηκε ολιγομελής αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας απο τον κορονοϊό COVID-19.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στην διάρκειά της, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΡ κ. Αντώνιος Καρτσωνάκης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, με δύναμη και υγεία στο δύσκολο έργο του, ενημέρωσε τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και του έθεσε και ανέπτυξε, αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στον θεσμό της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΕΡ, ευχαρίστησε ως όφειλε τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ειλικρινή διάθεση του για περαιτέρω συναντήσεις, στο πλαίσιο μιας γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!