Μήνυμα ΕΣΠΕΕΡ για την 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου 1821 θα αποτελεί πάντα το μεγάλο θαύμα, την Ανάσταση του Έθνους. Ένα νέο ξεκίνημα για τη μεγάλη πορεία του Ελληνισμού που ξεδιπλώθηκε πάνω στα κάστρα της Ελευθερίας κρατώντας το ιερό λάβαρο της Επανάστασης.

Ας φροντίσουμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές του υπέροχου, του ένδοξου παρελθόντος μας. Το θάρρος και η ανδρεία των προγόνων μας ας γίνουν ο φάρος που θα κατευθύνει τις πράξεις μας, ως θυμίαμα για τη μεγάλη τους θυσία.

Η επέτειος της Εθνεγερσίας, μεταφέρει πολύτιμα μηνύματα για το Σήμερα και το Αύριο. Αλλά πάνω απ’ όλα μεταφέρει το μήνυμα ότι ο πόθος και ο αγώνας των λαών για την Ελευθερία, όσες θυσίες κι αν απαιτηθούν, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσει, στο τέλος πάντοτε δικαιώνεται. Ας θυμηθούμε τους αθάνατους στίχους του Κωστή Παλαμά: «Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.»

Σήμερα, η Εθνική επέτειος μας βρίσκει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως Χώρα, με την αντιμετώπιση μιας πανδημίας που έχει πλήξει ολόκληρη την υφήλιο, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας να δίνουν καθημερινή μάχη για την προστασία της υγείας μας και της ζωής μας, αλλά και με την προστασία των συνόρων μας, όπου το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας να δίνουν ένα καθημερινό και δύσκολο αγώνα για την περιφρούρησή τους και αποτροπή των παράνομων εισβολέων στον Έβρο και τα Νησιά μας.

Αυτοί είναι οι σημερινοί ήρωες που μας κρατάνε ενωμένους, συσπειρωμένους  και αλληλέγγυους ως Έλληνες και που η πολιτεία οφείλει και πρέπει να σταθεί αντάξια και να αποδώσει τα μέγιστα σε όλους αυτούς, εμείς, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ απο καρδίας σε όλους εσάς.

 

Χρόνια πολλά σε όλους.

Ζήτω η 25η Μαρτίου

 

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος