ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Ενώσεις, Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου, Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου και Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θα λειτουργήσουν τμήματα Θερινού Σχολείου για την φροντίδα όλων των ανήλικων τέκνων των συναδέλφων, που διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας που ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση που θα βρέιτε παρακάτω και να την παραδώσετε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΕΡ ή να την αποστείλουν στα παρακάτω fax και email, επίσης όσοι επιθυμείτε μπορείτε να υποβάλλεται τη αίτηση και ηλεκτρονικά, πατώντας ΕΔΩ.

2. Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ΔΕΝ είστε μέλη του σωματείου μας, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γίνεται πρώτα μέλη μας, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε, πατώντας ΕΔΩ.

3. Η περίοδος που θα λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά σχολεία θα είναι από 22-06-2020 έως 28-08-2020. Την λειτουργία του σχολείου θα αναλάβουν πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί ( γυμναστές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί κ.α.).

4. Όσοι δηλώσετε συμμετοχή, υποχρεούστε στην αρχή της περιόδου να προσκομίσετε σχετική βεβαίωση Ιατρού.

5. Η εξόφληση της συμμετοχής, θα πρέπει να γίνει στην έναρξη της Σχολικής Περιόδου, για ολόκληρη την χρονική περίοδο που θα επιλέξετε.

6. Η λειτουργία του Καλοκαιρινού Σχολείου εξαρτάται από την πορεία των μέτρων και των οδηγιών για τον COVID-19.

7. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κόστος και ωράριο να επικοινωνήσετε με τον κο Κεφαλά Ανέστη στο τηλέφωνο 6977422225.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Loading...