Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου σας μεταφέρει το ακόλουθο, διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ, Χριστουγεννιάτικο μήνυμα...

https://www.youtube.com/watch?v=mGzWZzVfWLU

Έφτασαν οι Άγιες ημέρες και το μήνυμα των Χριστουγέννων για την Αγάπη και την Ειρήνη, εξακολουθεί να συγκινεί τις καρδιές όλων των Ανθρώπων…Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς, δημιουργεί τα συναισθήματα της ευγνωμοσύνης και τις φιλευσπλαχνίας για όλους τους Ανθρώπους που περνούν δύσκολές μέρες. Τούτες τις ημέρες, πορευόμαστε όλοι έναν δρόμο δύσκολο, που τα προβλήματα δεν παύουν να λείπουν από τα περισσότερα σπίτια και πολλοί από τους συνανθρώπους μας νιώθουν πιεσμένοι και απογοητευμένοι…

..Ας δώσουμε στην ψυχή μας την χαρά ν’ ανακαλύψει και πάλι το πραγματικό νόημα της γεννήσεως του Θεανθρώπου, τη φανέρωση της αγάπης στον Κόσμο μας και την ενσάρκωση της ελπίδας και της Πίστης στο καλό.

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την αφορμή εκατομμυρίων ανθρώπων για να βρεθούν μαζί με τους αγαπημένους τους, μακριά από το καθημερινό άγχος, να στολίσουν το σπίτι τους, να ακούσουν τα κάλαντα, να νιώσουν την παιδική προσμονή του Άγιου Βασίλη.

Υπάρχουν όμως και αυτοί οι άνθρωποί που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα μας, σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη, αλλά και ενισχύοντας τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στον   Τόπο μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της Κοινωνίας μας!!!