ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΣΠΕΕΡ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου διαμαρτύρεται για τον χαρακτηρισμό ως <<ΜΠΟΝΑΜΑΣ>> ή ως <<ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ>> που δίνουν κάποιοι δημοσιογραφικοί ιστότοποι, ως προς την πληρωμή εκτέλεσης υπηρεσίας των αργιών σύμφωνα με το έγγραφο που απεστάλη από την ΔΟΙ/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και άπαντες συναδέλφους ότι δεν μπορεί και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με την νοημοσύνη μας και τον κόπο μας. Η ενέργεια του ΓΕΣ (που επικροτούμαι) αντικαθιστά την αδικία που υπάρχει στα στελέχη του Στρατού Ξηράς έναντι αυτών της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού. Ευελπιστούμε ότι το ΓΕΣ θα προβεί και στην πληρωμή των υπηρεσιών αργιών και του 2018,αλλά και στην συνέχιση της καταβολής από το 2020, όπως γινόταν και στα προηγούμενα χρόνια.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου θέλει να δηλώσει την αντίθεση της σε δημοσιεύματα που υπάρχουν περί πληρωμής κάποιων ΗΕΕ ανά βαθμό όπως είχε γίνει τον Δεκέμβρη του 2017.Ευελπιστούμε ότι το ΓΕΣ πρώτα θα προβεί στην πληρωμή των υπηρεσιών των αργιών και των 2 ετών(2018-2019)ανάλογα κατά τις εκτελέσεις των υπηρεσιών των στελεχών και μετά να προβεί στην οποιαδήποτε πληρωμή των ΗΕΕ εξίσου το ίδιο ποσό ανεξαρτήτου βαθμού σε όλα τα στελέχη.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

Loading...