ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΟΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΚΑΡΙΚΗ

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου, Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Μέρα Ροδίων Όραμα» κ. Ευστράτιο Καρίκη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ‘Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, στα πλαίσια  γνωριμίας και συνεργασίας με παράγοντες και φορείς της Τοπικής Κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΡ  κ. Αντώνιος Καρτσωνάκης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Καρίκη για την αποδοχή της πρόσκλησης, τόνισε, πως η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι αρωγός στις προσπάθειες της ενώσεως, τόσο ως προς την υλοποίηση των σκοπών ίδρυσης του σωματείου, αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και απασχολούν τους συνάδελφους Στρατιωτικούς ως Πολίτες και Δημότες της Ρόδου.

Ο κ. Καρίκης, δήλωσε αλληλέγγυος στις προσπάθειες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) και επισήμανε, την ανάγκη καλής και διαρκούς συνεργασίας για κοινές προσπάθειες και κοινούς στόχους με τους ανθρώπους που καθημερινά προασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ελευθερία, με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος