Εισακούστηκε απο το Υπουργείο Ναυτιλίας το αίτημα της ΕΣΠΕΕΡ

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο μετά και την σημερινή ψήφιση της υπ' αρίθμ.: 2074/10 4.4.2019 τροπολογίας (δείτε εδώ), ισχύει πλέον για ΟΛΟΥΣ τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στα νησιά του Αιγαίου, ανεξαρτήτως το που δηλώνουν την Φορολογική τους Δήλωση.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένη που εισακούστηκε το αίτημα της, καθώς την πρόβλεψη της παραπάνω διάταξης την είχε θέσει από τον Νοέμβριο του 2018, ενώπιον του Αν. Υπουργού Ναυτιλίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, σε συνάντηση που είχε μαζί του (δείτε εδώ), αλλα επίσης και σε σωρία συναντήσεων με τοπικούς Βουλευτές.

Η εγγραφή σας στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου γίνεται μέσω της ταυτοποίησης των στοιχείων σας από την ΑΑΔΕ, για να κάνετε την εγγραφή σας μπείτε ΕΔΩ.

Επιπλέον, το Μεταφορικό Ισοδύναμο με την ψήφιση της παραπάνω τροπολογίας, επεκτείνεται και για τις αεροπορικές μεταφορές ανάμεσα στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά για τους κατοίκους αυτών.

Με εκτίμιση

Πρόεδρος Γεν Γραμματέας