ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος Επχιας (ΠΖ) Αντωνόπουλος Νίκος και ο Αντιπρόεδρος Εσμιας (ΟΑΣΤΥ) Πατινιώτης Μιχάλης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, μεταβαίνουν στην Νήσο Μεγίστη (Καστελλόριζο) για την διεξαγωγή Ημερίδας Ενημέρωσης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Δήμου Μεγίστης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, η ενημέρωση και η συζήτηση για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν το Στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην Νήσο Μεγίστη (Καστελλόριζο), καθώς επίσης και για συγκεκριμένες προτάσεις και προβλήματα που έχουμε επεξεργαστεί και καταθέσει στην Ομοσπονδία και σε τοπικούς εκπροσώπους.

Για τον λόγο αυτό, προσκαλούμε όλα τα μέλη μας και λοιπούς συναδέλφους, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην παραπάνω εκδήλωση και να θέσετε από κοντά τα ερωτήματα σας, τις προτάσεις σας και τους όποιους προβληματισμούς σας, για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας.

Στην Ημερίδα Ενημέρωσης θα παραστεί ο Δήμαρχος Μεγίστης κ. Σαμψάκος Γεώργιος επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αμύγδαλος Στράτος.

Επίσης, ο Πρόεδρος Επχιας (ΠΖ) Αντωνόπουλος Νίκος και ο Αντιπρόεδρος Εσμιας (ΟΑΣΤΥ) Πατινιώτης Μιχάλης θα συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις 7ης Μαρτίου  Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου και κατάθεσης στεφάνων του Δήμου Μεγίστης που θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 13/03/2022.

 

 

      

 

 

 

 

 Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 

Ο                                                Ο

       Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

 

 

Loading...