ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, με αργά και σταθερά βήματα, ενεργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στα μέλη της, κάνοντας τα πάντα ως προς την ενημέρωση των μελών – συναδέλφων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με απόφαση του, από πέρυσι που ανάλαβε, έχει ξεκινήσει την κατασκευή πίνακα ανακοινώσεων στα πλαίσια της ενημέρωσης, του Στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Την Πέμπτη στις 17/02/2022, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου έκανε το πρώτο βήμα, τοποθετώντας τους πρώτους πίνακες ανακοινώσεων, εντός Στρατιωτικών Μονάδων, για την ενημέρωση των μελών της. H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θα συνεχίσει την τοποθέτηση αυτή με σκοπό η κάθε Στρατιωτική Μονάδα να έχει τον δικό της πίνακα ανακοινώσεων για την σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση του Στρατιωτικού προσωπικού.

Η ανάρτηση – τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων στις Στρατιωτικές Μονάδες, αναφέρεται στον Ν. 1264/82 άρθρο 16, παρ. 6, επίσης, υπάρχει σχετικό έγγραφο, υπ’ αριθμόν Φ.900/8/490341/Σ.1577/Αθηνα, 20 Φεβ 19/ΓΕΣ Β1. 

Η ενέργεια αυτή, σίγουρα είναι ένα μεγάλο ιστορικό γεγονός για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, όπου στις Στρατιωτικές Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, για πρώτη φορά θα υπάρχουν οι ανακοινώσεις, στα πλαίσια ενημέρωσης του Στρατιωτικού προσωπiκού.

 

 

 

 

                                                                                                                         Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                Ο

         Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος                  Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

 

 

 

 

Loading...