Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του να εφαρμόσει πολιτικές και να πραγματοποιεί δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μελών του, στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους, αλλά και έχοντας βιώσει την ουσιαστική προσφορά προς τον άνθρωπο, της δωρεάς του αίματος,σας καλεί την Τρίτη 25 & Τετάρτη 26 ΜαΪου 2021, και ώρες από 09.00πμ εως 17.00μμ την Τρίτη 25 Μαϊου και από 08:30 πμ έως 13:30μμ την Τετάρτη στις 26 Μαϊου, σε εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης, σε συνεργασία με το Τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ».

 

 

 

Η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά αίματος των συναδέλφων, μελών του σωματείου μας. Όσες συναδέλφισσες και όσοι συνάδελφοι μπορούν και επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά,ο αριθμός μητρώου της ένωσης που θα δηλώνεται είναι ο 13892. Επιπλέον για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήτε με τον υπεύθυνο διαχειριστή για την Ένωση μας, στον κον Ιωάννη Γκουρτζιούμη και στα Τηλ: 6955552700 ή να στείλουν Email στην ηλεκτρονική διεύθυνση ESPEERK@GMAIL.COM

Σκοπός της λειτουργίας της Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου είναι:

α) Η δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των μελών κ Οικογενειών τους της Ένωσης μας.

β) Η παροχή βοήθειας για την εξεύρεση αίματος στις έκτακτες ανάγκες των μελών και Οικογενειών τους της Ένωσης μας, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας.

γ) Η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

Οι συνάδελφοι και συναδέλφισες που θα προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, χορηγείται με την προσκόμιση της βεβαίωσης στην Μονάδα τους, άδεια απουσίας διάρκειας τριών (3) εργάσιμων ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Υπουργικής Απόφασης Αδειών.

 

 

Με εκτίμηση.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                      Ο

       Πρόεδρος                                   Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος                      Κεφαλάς Ανέστης   

Επχιας (ΠΖ)                                        Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                               Τηλ: 6977422225

 

 

 

Loading...