ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Ενώσεις, Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου,Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου,Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου και Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου θα λειτουργήσουν για 4η φορά,τμήματα Θερινού Σχολείου για την φροντίδα όλων των ανήλικων τέκνων των συναδέλφων που διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και , Νηπιαγωγείου.

                                                        ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν , την επισυναπτόμενη αίτηση που θα βρέιτε παρακάτω και να την παραδώσετε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΕΡ ή να την αποστείλουν στo email - ESPEERK@GMAIL.COM, και επίσης όσοι επιθυμείτε μπορείτε να υποβάλλεται τη αίτηση και ηλεκτρονικά πατώντας,ΕΔΩ.

2. Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ΔΕΝ είστε μέλη του σωματείου μας, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γίνεται πρώτα μέλη μας, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε, πατώντας ΕΔΩ.

3. Η περίοδος που θα λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά σχολεία θα είναι από 01-07-2021 έως 31-08-2021. Την λειτουργία του σχολείου θα αναλάβουν πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί

( γυμναστές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί κ.α.).

4. Όσοι δηλώσετε συμμετοχή, υποχρεούστε στην αρχή της περιόδου να προσκομίσετε σχετική βεβαίωση Ιατρού.

5. Η λειτουργία του Καλοκαιρινού Σχολείου εξαρτάται από το αν δωθεί παρατάση του σχολικού έτους και την πορεία των μέτρων και των οδηγιών για τον COVID-19.

6. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του να επικοινωνήσετε με τον κο Κεφαλά Ανέστη στο τηλέφωνο 6977422225.

 

   Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο                                                              Ο  

          Πρόεδρος                                             Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος                                 Κεφαλάς Ανέστης

             Επχιας (ΠΖ)                                                   Ανθστης (Ο)         

Τηλ: 6971601974                                          Τηλ: 6977422225

 

Loading...

 

Loading...