ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕΕΡ

ΣΧΕΤ.:  ν. 4336/2015/14 Αυγ.2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, ενημερώνει τα μέλη της ότι, η ημερήσια αποζημίωση είναι στα 40 ευρώ σύμφωνα με το σχετικό στο άρθρο 11 και βάση αυτής δικαιούται το προσωπικό να αποζημιωθεί κατά τις ημέρες ασκήσεως των Μονάδων.

Ενημερώνουμε επίσης τα Μέλη μας ότι, καθήκον τους είναι να προβούν στην αναφορά για την ημερήσια αποζημίωση μετά και την ενημέρωση που είχαμε από την Ομοσπονδία μας(Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), ώστε να μην χάσουν αυτά που δικαιούνται και να μπορέσουν να τα διεκδικήσουν.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου επισημαίνει στα μέλη της, σε περίπτωση που διαπιστώσει το οποιοδήποτε πρόβλημα με την οικονομική αποζημίωση ή ειπωθεί από κάποιον κάτι διαφορετικό, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως, περί τίνος πρόκειται, ώστε να μεσολαβήσουμε για την επίλυση του.

Τέλος, οι συνάδελφοι μας θα πρέπει να καταλάβουν ότι, το να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε είναι καθήκον και υποχρέωση μας, όπως τα υπηρεσιακά καθήκοντα που έχει ο καθένας από εμάς και θα πρέπει  να μην συμβιβαζόμαστε σε αποζημιώσεις του τύπου π.χ απαλλαγή, άδεια κ.α. Η απαλλαγή και η άδεια δεν τρώγονται, ούτε χορταίνουν εσένα και την οικογένεια σου.

 

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...