ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕΕΡ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου στις 01/02/20 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που έιχε με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου τον κ. Φωτούλη Νικόλαο, ενημερώθηκε ότι από την 01/02/2020 η σύμβαση της φαρμακευτικής κάλυψης για το προσωπικό του Γ.Ε.Α στα Δωδεκάνησα τίθεται σε ισχύ, αφού λύθηκε το όποιο οικονομικό πρόβλημα που υπήρχε από το Γ.Ε.Α προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Να επισημάνουμε ότι, θα πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη βαρύτηττα στην φαρμακευτική περίθαλψη του προσωπικού από το ΥΠ.ΕΘ.Α, ώστε να μην δημιουργηθεί ξανά τέτοιο θέμα στο προσωπικό, καθώς με την υγεία των στελεχών και των παιδιών τους δεν παίζει κανείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η τωρινή σύμβαση του ΥΠ.ΕΘ.Α με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου ισχυεί για 1 χρόνο μόνο και θα πρέπει το ΥΠ.ΕΘ.Α να εναρμονιστεί με την νομοθεσία που αφορά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση των φαρμάκων, ώστε να είναι σε θέση ο Φαρμακευτικός Σύλλογος να ανανεώση την σύμβαση.

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος