ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου καινοτομεί ξανά και έχοντας ως σκοπό, την ουσιαστική προάσπιση και στήριξη των επαγγελματικών και εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων στρατιωτικών  που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, από την οποιαδήποτε καταστρατήγηση τους, δημιούργησε την Αίτηση Υποβολής Καταγγελιών και Παραπόνων, όπου μέσα από αυτή την αίτηση, καλούμε όλα τα Μέλη μας να μας καταθέτετε την οποιαδήποτε δυσαρέσκεια αντιμετωπίζεται σχετικά με την παραβίαση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

Την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω αφού την εκτυπώσετε και την συμπληρώσετε με όλα τα στοιχεία σας, την υπογράφετε στην πρώτη σελίδα και την αποστέλλετε με τους εξής τρόπους:

α. Μέσω email και αφού την σκανάρετε πρώτα, στις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις και .

β. Ταχυδρομικώς στα γραφεία μας που βρίσκονται επί της οδού «Κλαυδίου Πέπερ 5Β, 85100 Ρόδος, όπισθεν του Κτιρίου που στεγάζεται το Στρατιωτικό Πρατήριο».

γ.  Δια της φυσική σας παρουσία και κατόπιν επικοινωνίας με τα τηλέφωνα 6951369806 και 6971601974, μας την παραδίδεται στα γραφεία μας.

Από την στιγμή που θα περιέλθει στο γραφείο μας θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου ο όποιος θα σας γνωστοποιηθεί άμεσα μέσω email και στην συνέχεια αφού εξεταστεί η αίτηση σας, θα παρθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΕΡ και θα σας κοινοποιηθεί αμέσως για τις όποιες ενέργειες θα πράξουμε.

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Loading...