ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφεριακής Ενότητας Ρόδου ενημερώνει τα μέλη της ότι, θα πρέπει να προβούν στην ανανέωση – επικαιροποίηση της κάρτας του μεταφορικού ισοδύναμου για το έτος 2020, προκειμένου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη χρηματοδότηση των μετακινήσεων τους.

Τα βήματα που πρέπει να γίνουν από τον δικαιούχο για την επικαιροποίηση της κάρτας είναι τα εξής:

α. Μπαίνουμε στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου ( www.metaforikoisodynamo.gr ) και πατάμε είσοδος (εικόνα 1), αμέσως μετά οδηγούμαστε στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και πληκτρολογούμε τα στοιχεία μας με τους κωδικούς του TAXIS (εικόνα 2) και στην συνέχεια πατάμε Εξουσιοδότηση (εικόνα 3).

β.  Μεταφερόμαστε στην κεντρική σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, όπου μας ζητείται να κάνουμε επικαιροποίηση της κάρτας για το 2020 και πατάμε στο εικονίδιο που αναγράφει "Επικαιροποίηση της "Ωφελούμενης Μονάδας" (εικόνα 4) και τέλος πατάμε ‘’Ενημέρωση Ωφελούμενης Μονάδας’’ (εικόνα 5).

Παρακαλούμε τα μέλη μας να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες της ανανέωσης – επικαιροποίησης της κάρτας του μεταφορικού ισοδύναμου για το έτος 2020, ώστε να ελαφρυνθούν από τα έξοδα της οποιαδήποτε μετακίνησης τους (αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς).

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.» της οποίας κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, παρακαλείται αντιστοίχως για την ενημέρωση των συναδέλφων πανελλαδικά μέσω της ιστοσελίδας της, καθώς επίσης και για την κοινοποίηση στις κατά τόπους Ενώσεις Στρατιωτικών.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νίκος Αντωνόπουλος

 

Loading...