ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019, αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ‘Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Κον Γεώργιο Χατζημάρκο, στα πλαίσια  γνωριμίας και συνεργασίας με παράγοντες και φορείς της τοπικής Κοινωνίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις και προσπάθειες για την επίλυσή τους.

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Κος Αντώνιος Καρτσωνάκης, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αποδοχή της πρόσκλησης, τον ενημέρωσε για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και παρουσίασε εκτενώς τα προβλήματα που αφορούν τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Μεταξύ άλλων, παρεδόθη σχετικό έγγραφο ημερίδας προβλημάτων και προτάσεων, όπου συζητήθηκαν αναλυτικώς και λεπτομερώς με τις εξής θεματολογικές ενότητες:

  • Στεγαστικό, εύρεση οικημάτων.
  • Δημόσιας Υγείας
  • Μέριμνα προσωπικού.
  • Κοινωνικό ‘Έργο της Ένωσης
  • Συνεργασία σε κοινές πολιτιστικές και κοινωνικές Δράσεις. κ.α

Ο Κος Περιφερειάρχης, δήλωσε αλληλέγγυος στις προσπάθειες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) και επισήμανε, την ανάγκη καλής και διαρκούς συνεργασίας για κοινές προσπάθειες και κοινούς στόχους με τους ανθρώπους που καθημερινά προασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ελευθερία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης.

Ευχαρίστησε τους στρατεύσιμους για τις υπηρεσίες τους στον τόπο, την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας μας και το αίσθημα ασφάλειας που διαπνέουν.

Τέλος, τόνισε ότι ο ίδιος και τα στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι αλληλέγγυοι και θα στηρίξουν ενέργειες και πρωτοβουλίες που αποτέλεσμά τους θα είναι η επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της προσφοράς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Γεώργιος Γιαπιτζόγλου

Loading...