Διευκρινήσεις για Μεταφορά Στελεχών – Οπλιτών Ενόπλων Δυνάμεων

Σας γνωρίζουμε και μετά από πληροφόρηση, συναδέλφου μας Στρατιωτικού, που ταξίδεψε με λεωφορείο της εταιρίας σας από Ιαλυσό μέχρι και την περιοχή των Πεταλούδων, ότι του εκδόθηκε ολόκληρο εισιτήριο αντί του μισού που γνωρίζουμε, σύμφωνα με υπηρεσιακό έγγραφο της 95 ΑΔΤΕ και το οποίο, έχει εκδοθεί από τις 08 Μαρτίου 2018.                                                                                     

Το ως άνω υπηρεσιακό έγγραφό της 95 ΑΔΤΕ, αναφέρεται στην εξασφάλιση μειωμένων τιμών για την μετακίνηση του συνόλου του προσωπικού (στελέχη και οπλίτες θητείας), με τις αστικές συγκοινωνίες «ΡΟΔΑ» εντός της νήσου Ρόδου.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, καθορίζονται τα παρακάτω:

α.Για δρομολόγια από και προς την Πόλη της Ρόδου, θα καταβάλλεται το μισό αντίτιμό εισιτηρίου για το σύνολο του προσωπικού (στελέχη και οπλίτες θητείας), με την επίδειξη της Στρατιωτικής ταυτότητας.

Κατόπιν των ανωτέρω και σύμφωνα με τα όσα σας καταθέτουμε στην παράγραφό (1), θα επιθυμούσαμε, να μας ενημερώσετε εάν ισχύουν τα παραπάνω με τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων και αν όχι, τη ακριβώς ισχύει, ώστε και εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τα μέλη μας και λοιπούς συναδέλφους κατά την χρήση των αστικών συγκοινωνιών από αυτούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, με γνώμονα την κάθε δυνατή, καλή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων Στρατιωτικών που υπηρετούν στην ΠΕ Ρόδου.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Ο
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Γεώργιος Γιαπιτζόγλου

 

Loading...