Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θέλει να εκφράσει την εντονότατη δυσαρέσκεια του που βλέπει ότι, για ακόμα μια χρονιά και παρά τις όποιες υποσχέσεις της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας μας και ενώ έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουνίου, οι μεταθέσεις για το σύνολο του προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες και υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού, δεν έχουν κοινοποιηθεί και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί στο προσωπικό, αβεβαιότητα, σύγχυση, στεναχώρια και εκνευρισμό και έχει ως αποτέλεσμα την στέρηση έγκαιρης και έγκυρης άσκησης βασικών δικαιωμάτων και τη δημιουργία προβλημάτων για τα στελέχη και τις οικογένειες τους, όπως π.χ. καθυστέρηση ανεύρεσης οικίας, καθυστέρηση μεταφοράς της οικοσκευής, μη έγκαιρη εγγραφή των τέκνων στα σχολεία και στους παιδικούς σταθμούς, καθυστέρηση κατάθεσης αίτησης για συνυπηρέτηση του-της συζύγου, καθυστερημένη αίτηση του στελέχους για στέγαση στα στρατιωτικά οικήματα κλπ.

Δυστυχώς μέχρι τώρα και ενώ έχουμε διανύσει το ½ του έτους 2018 δεν έχει αποδειχθεί επ’ ουδενί ότι, θα είναι το έτος Μέριμνας προσωπικού όπως είχε εξαγγείλει ο Αξιότιμος κ. Υπουργός.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου καλεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) να καταθέσει άμεση ερώτηση προς τον Αξιότιμο κ. Υπουργό για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, καθώς επίσης και να εκφράσει την δυσαρέσκεια του στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Γεώργιος Γιαπιτζόγλου

 

Loading...