Οι Ενώσεις, Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου, Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου και Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, θα λειτουργήσουν για 7η συνεχόμενη χρονιά τμήματα Θερινού Σχολείου για την φροντίδα όλων των ανήλικων τέκνων (γεννηθείς 2019) των συναδέλφων, που διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου.

                                

                              ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας που ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση που θα βρείτε παρακάτω και να την παραδώσετε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. ή να την αποστείλουν στo email – ESPEERK@GMAIL.COM,επίσης όσοι επιθυμείτε μπορείτε να υποβάλλεται την αίτηση και ηλεκτρονικά, πατώντας ΕΔΩ.
  2. Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ΔΕΝ είστε μέλη του σωματείου μας, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γίνεται πρώτα μέλη μας, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής που θα βρείτε, πατώντας ΕΔΩ.
  3. Η περίοδος που θα λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά σχολεία θα είναι από 25/06/2024 έως 30/08/2024. Την λειτουργία του σχολείου θα αναλάβουν πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί ( γυμναστές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί κ.α.).
  4. Όσοι δηλώσετε συμμετοχή, υποχρεούστε στην αρχή της περιόδου να προσκομίσετε σχετική βεβαίωση Ιατρού.
  5. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του να επικοινωνήσετε με τον κο Κεφαλά Ανέστη ΜΟΝΟ κατά τις πρωινές ώρες στο τηλέφωνο 6977422225.

 

                                                                                                                 Με εκτίμηση.

              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                   

                    Ο                                                Ο

                         Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

                       Κεφαλάς Ανέστης                        Γρίμμης Στυλιανός

                       Ανθστης (Ο)                                Ανθστης (ΠΒ)

                        Τηλ: 6977422225                           Τηλ: 6909191998

 

 

Loading...