ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΣΠΕΕΡ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας για τα μέλη της, πέτυχε προσφορά έκπτωση 20% επί των διδάκτρων σε όλα τα προγράμματα μαθημάτων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, με τα φροντιστήρια ορόσημο, που βρίσκονται επι της οδού Στ. Κωτιάδη 37, Ανάληψη Ρόδου Τηλ.: 2241075194 email: orosimo.grpolitia@gmail.com και A.Δαμασκηνού 96,  Αγ. Νικόλαος Ρόδου Τηλ. 2241025911 email: .

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την προσφορά όπως μας αποστάλθηκε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

 

Αγαπητοί γονείς,

Παρά τις όποιες δυσκολίες, η μόρφωση και η ακαδημαϊκή επιτυχία ειδικότερα, θεωρούνται ως καταλύτης για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο του ατόμου, αλλά και της κοινότητας στην οποία ανήκει. Η φροντιστηριακή υποστήριξη, έχει αποδειχθεί ότι «καλύπτει» την ανάγκη της ελληνικής οικογένειας για εισαγωγή του νέου στα Πανεπιστήμια, αλλά και ευρύτερα ως πολύτιμος αρωγός του μαθητή στην μαθησιακή του πορεία. Αποτελεί ουσιαστικά μια «επένδυση» στην ακαδημαϊκή μόρφωση του μελλοντικού ενεργού πολίτη.

Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΡΟΣΗΜΟ (σε δύο χώρους πλέον ΘΕΜΕΛΙΟ και ΝΕΟΝ) ΡΟΔΟΥ χρόνια τώρα, στέκεται με υπευθυνότητα και σεβασμό δίπλα στα παιδιά προσφέροντας πολυδιάστατα στην προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Συγκεκριμένα, παρέχουμε στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, για όλα τα μαθήματα, ενώ προσφέρουμε και τη δυνατότητα μελέτης σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με την απαραίτητη παιδαγωγική επίβλεψη.

Γνωρίζοντας την οικονομική δυσχέρεια που πλήττει την ελληνική οικογένεια,  ειδικά για εσάς τους Στρατιωτικούς, παρέχουμε την δυνατότητα της εγγραφής κερδίζοντας έκπτωση 20% επί των διδάκτρων σε όλα τα προγράμματα μαθημάτων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες διατίθενται σε προσωπική συνάντηση και συζήτηση με τη διεύθυνση του φροντιστηρίου κατόπιν ραντεβού στα τηλ. 22410-75194 & 2241025911.

Διεύθυνση Σπουδών :

ΒΥΡΙΝΗΣ Α.- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ. - ΦΕΙΖΙΔΗΣ Κ.

 

    Ορόσημο Θεμέλιο ΡΟΔΟΥ            orosimo.grpolitia@gmail.com

      Νέον Φροντιστήριο                     

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...