Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου στα πλαίσια της ειδικής Μέριμνας για τα μέλη του και τις οικογένειες αυτών,

πέτυχε μοναδική προσφορά με τον Ασφαλιστικό Γονέα της ασφαλιστικής εταιρείας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, που μεταξύ άλλων, σε κάθε νέο συμβόλαιο σας στην εταιρία μας σε οποιοδήποτε κλάδο ( αυτοκινήτου, πυρός ,νοσοκομειακού προγράμματος ) θα έχετε 40€ μείωση των ασφαλίστρων σας μέσα από την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα που θα σας εκδώσουμε.

Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε την προσφορά όπως ακριβώς μας εστάλει στο email με όλα τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ που σας προσφέρει κερδίζοντας μέσα από τις καθημερινές σας αγορές, απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της προσφοράς θα πρέπει να έχουμε εκατό (100) και άνω ΑΦΜ των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.

Για τον σκοπό αυτό, καλούμε όλα τα μέλη μας να μας αποστείλουν το ΑΦΜ και την ακριβής διεύθυνσης τους, ώστε να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε την μοναδική προσφορά. Το σωματείο μας έχει την δυνατότητα εάν ξεπεράσουμε τις 200 αιτήσεις, να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά από την προαναφερόμενη. Η προσκόμιση της κάρτας Ασφαλιστικού Γονέα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Επιπλέον, το σωματείο μας είναι σε συζητήσεις μέσω της κάρτας μέλους που θα εκδώσει τις προσεχώς ημέρες για ομαδική νομική κάλυψη, αλλά και ομαδική κάλυψη ασφάλειας υγείας.

Όποιος και όποια επιθυμεί να αποκτήσει την ως άνω προσφορά και δεν είναι μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. μπορεί να γίνει πατώντας εδώ  Αίτηση Εγγραφής.

Δικαίωμα εγγραφής στην Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ έχουν όλοι οι εν ενεργεία στρατιωτικοί που υπηρετούν εντός της Π.Ε. Ρόδου (Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Καστελλόριζο).

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Ο
 Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Γεώργιος Γιαπιτζόγλου

Loading...