Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

                Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, σας γνωστοποιεί ότι, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) που διεξήχθη την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023, αποφασίστηκε ότι, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 από τις 09.00πμ έως 18.00μμ  θα γίνει η διεξαγωγή αρχαιρεσιών των εκλογών, για την ανάδειξη των νέων οργάνων του σωματείου (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών)

    

               Σε περίπτωση αλλαγής των ωρών της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών λόγω κωλύματος από το Πρωτοδικείο Ρόδου ή τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο που θα οριστεί, θα σας ενημερώσουμε για τις νέες ώρες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών με νεότερο έγγραφό μας.

      

               Στα υπόλοιπα νησιά της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Χάλκη, Σύμη, Τήλο, Μεγίστη) η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 13 του ισχύοντος Καταστατικού.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

 

               Που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες εκλογών  ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε από τα παραπάνω αιρετά αξιώματα καθώς και ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την δήλωση αίτησης υποψηφιότητας που θα βρουν εδώ (ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ), καθώς και σε όσους δεν επιθυμούν να την υποβάλουν ηλεκτρονικά, να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο pdf. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα πρέπει να υποβληθούν κάθε οποιονδήποτε τρόπο έως την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 23:50.

   

           Υποψηφιότητες που για οποιοδήποτε λόγο, θα υποβληθούν μετά την προθεσμία, δεν θα γίνονται δεκτές. Τα μέλη μας που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα ταυτόχρονα τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ), όσο και για αντιπρόσωποι στην ομοσπονδία. Οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

 

Με εκτίμηση

       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

       Ο                                              Ο

               Πρόεδρος                            Γεν. Γραμματέας  

       

Ανέστης Κεφαλάς                     Στυλιανός Γρίμμης

                                      Ανθστης (Ο)                             Ανθστης (ΠΒ)                                 

 Τηλ: 6977422225                     Τηλ: 6909191998 

   

 

 

Loading...

Loading...