ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Βουλή των Ελλήνων κατατέθηκε ερώτηση από τον Βουλευτή και Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλο Κυριάκο, σχετικά με την άνιση αντιμετώπιση εις βάρος του στρατιωτικού προσωπικού του Στρατού Ξηράς, για την ΜΗ οικονομική αποζημίωση 24ώρων υπηρεσιών κατά τις ημέρες Σαββάτο-Κυριακή και επισήμων αργιών ετών 2018-2021. Επίσης, για την ΜΗ οικονομική αποζημίωση περιπόλων πυρασφαλείας και ασκήσεων.

Η παραπάνω ερώτηση, κατατέθηκε μετά από σχετική επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου προς την Ελληνική Λύση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., ευχαριστεί την Ελληνική Λύση, καθώς τον Ιούλιο του 2021 αναδείχθηκε στην Βουλή με ερώτηση από τον Βουλευτή κ. Μυλωνάκη Αντώνιο η ΜΗ οικονομική αποζημίωση 24ώρων υπηρεσιών κατά τις ημέρες Σαββάτο-Κυριακή και επισήμων αργιών έτους 2020 και τον Αύγουστο ολοκληρώθηκε η πληρωμή αυτών.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλο Κυριάκο  για την κατάθεση της ερώτησης, που αφορά ένα μεγάλο μέρος δραστηριοτήτων του στρατιωτικού προσωπικού του Σ.Ξ., το οποίο παραμένει χωρίς οικονομική αποζημίωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την στήριξη και το μεγάλο ενδιαφέρον του για τους στρατιωτικούς.

Διαβάστε παρακάτω, τα έγγραφα της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. και την ερώτηση που κατατέθηκε.

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)