ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕΕΡ

Αγαπητά Μέλη της ΕΣΠΕΕΡ, 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι θα λειτουργήσουν τμήματα Θερινού Σχολείου για την φροντίδα και διαπαιδαγώγηση όλων των ανήλικων τέκνων των συναδέλφων, που διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, στα παρακάτω Σχολεία:

α) Για όσους από εσάς έχετε δηλώσει συμμετοχή στην Πόλη της Ρόδου, το Σχολείο που θα λειτουργήσει το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, θα είναι το 13ο Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται επί της οδού Ατταβύρου & Ακραμίτου στην περιοχή Ροδίνι.

β) Για όσους από εσάς έχετε δηλώσει συμμετοχή στις περιοχές, Παραδείσι, Κρεμαστή και Ιαλυσό, το Σχολείο που θα λειτουργήσει το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, θα είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού, που βρίσκεται επί της οδού Ακροπόλεως στην περιοχή Ιαλυσό.

Σχετικά με τις περιόδους σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει μια μικρή διαφοροποίηση με την ημερομηνία έναρξης κατά μία εβδομάδα αργότερα και συγκριμένα, η λειτουργία των καλοκαιρινών Σχολικών τμημάτων θα έχει ως εξής:

α) 1η Περίοδος από 01 έως 31 Ιουλίου 2020 αντί για τις 22 Ιουνίου 2020, όπως αρχικά σας είχαμε ανακοινώσει.

β) 2η Περίοδος από 03 έως 28 Αυγούστου 2020 αντί για τις 27 Ιουλίου 2020, όπως αρχικά σας είχαμε ανακοινώσει.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, για τον μήνα Ιούλιο οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και τυχόν αιτήσεις θα καταγραφούν και εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των δεκαπέντε (15) παιδιών θα ανοίξουμε και άλλο τμήμα. Για τον μήνα Αύγουστο οι εγγραφές θα συνεχίζονται κανονικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος και το ακριβές διαπαιδαγωγικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, θα ενημερωθείτε από τον κο Κεφαλά Ανέστη στο τηλ 6977422225.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...