ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΜΘ

ΠΡΟΣ:   Μέλη Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.                                            Αρ. Πρωτ.:210/70Φ.ΔΣ/2020

                                                                                       Ρόδος,  15 Μαΐου 2020

ΘΕΜΑ:  Διευκρινιστικές οδηγίες για την υποβολή δικαστικών αγωγών και την ένταξη των συναδέλφων μας προερχόμενων από ΕΜΘ στην Β΄ μισθολογική κλίμακα και διεκδίκηση αναδρομικών από τον Μάιο 2019

ΣΧΕΤ.:   α. Ανακοίνωση Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. από 12 Μαΐου 2020 (πατήστε εδώ).

              β. Ανακοίνωση Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. από 13 Μαΐου 2020 (πατήστε εδώ).

              γ. Γνωμοδότηση Νομ. Συμβούλου ΠΟΜΕΝΣ  (πατήστε εδώ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, σε συνέχεια των ανακοινώσεων της ΠΟΜΕΝΣ σύμφωνα με τα (α) και (β) σχετικά και κατόπιν της γνωμοδότησης των νομικών συμβούλων της ΠΟΜΕΝΣ σύμφωνα με το (β) όμοιο, ενημερώνει τα Μέλη της προελεύσεως ΕΜΘ, για την σωστή και άρτια οργάνωση της νομικής διεκδίκησης, για την ένταξη των συναδέλφων μας στην Β΄ μισθολογική κλίμακα και την διεκδίκηση αναδρομικών από τον Μάιο 2019, ότι θα περισυλλέγουμε τις όποιες καταθέσεις δικαστικών αγωγών έως και την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020.

Για την κατάθεση των ανωτέρων δικαστικών αγωγών, η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. στην προσπάθεια να επιτύχει το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα, για τους συναδέλφους μας, εξασφάλισε την μοναδική προσφορά από τα δικηγορικά Γραφεία των νομικών συμβούλων της, κ. Αλκιβιάδη Ευαγγελάτου και κ. Εμμανουήλ Ρωμαίου, την προνομιακή τιμή των 20€ συνολικά για τα μέλη μας και στα 30 ευρώ για όσους απευθύνονται ατομικά στα υπόψη δικηγορικά γραφεία. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ αλλά ουσιαστικά καταβάλλετε μόνο τα 20 ή τα 30 ευρώ. Είναι αυτονόητο ότι αν το ζήτημα επιλυθεί νομοθετικά πριν την κατάθεση των αγωγών, η ΠΟΜΕΝΣ θα φροντίσει για την άμεση επιστροφή των χρημάτων των συναδέλφων.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετέχουν στην ανωτέρω δικαστική διεκδίκηση θα πρέπει να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στην Ένωση μας τα παρακάτω έγγραφα μέχρι και την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020:

α. Αντίγραφο Φύλλου μητρώου, την οποία θα αιτηθείτε από τα Γραφεία Προσωπικού των Μονάδων σας, όπου εμφαίνονται η κατάταξη και οι υπηρεσιακές (βαθμολογικές) μεταβολές.

β.  Ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας (ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ) μηνών Μαΐου 2019 έως και σήμερα.

γ.  Συμπληρωμένο έντυπο με στοιχεία ενάγοντος και τα απαραίτητα υπηρεσιακά στοιχεία για τη διεκδίκηση. Τονίζουμε ότι θα πρέπει να υπογραφεί και η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» που βρίσκεται στη 2η και 3η σελίδα. Το έντυπο (A) με τα Στοιχεία Ενάγοντος θα το βρείτε πατώντας ( ΕΔΩ )

δ. Έντυπο (Β) Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία που θα το βρείτε πατώντας ( ΕΔΩ ).

ε. Έντυπο (Γ) Σύμβαση Δικηγορικής Εντολής εις διπλούν που θα το βρείτε πατώντας ( ΕΔΩ )

Τα μέλη μας, εκτυπώνουν και συμπληρώνουν όλα τα παραπάνω και τα προσκομίζουν στα γραφεία της Ενώσεως, με το αντίστοιχο έμβασμα των 20€. Από την Ένωση θα πρέπει ζητήσετε και να παραλάβατε το αντίστοιχο απόκομμα απόδειξης.

Οι ημέρες και ώρες που θα εξυπηρετούμαι τα μέλη μας θα είναι, αρχής γενομένης από Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 και καθημερινώς απο τις 19.00 έως 21.00. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε κώλυμα επικοινωνείτε με το τηλ 6951369806.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το παραπάνω έμβασμα και μέσω του Λογαριασμού Τραπέζης που διατηρεί το σωματείο μας στην ALPHA BANK, αριθμός λογαριασμού 593002002019944, αριθμός IBAN GR8801405930593002002019944.

Τέλος, όσοι και όσες από εσάς που δεν είστε μέλη μας θα πρέπει να υποβάλλεται προς στο σωματείο μας και την αίτηση εγγραφής σας την οποία θα βρείτε πατώντας (ΕΔΩ).

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...

Εντυπο (A) με τα Στοιχεία Ενάγοντος 

Loading...

 

Εντυπο (B) Εξουσιοδότηση

Loading...

 

Έντυπο (Γ) Σύμβαση Δικηγορικής Εντολής

Loading...