ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε πριν λίγες ημέρες το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δείτε Εδώ) με δελτίο τύπου που εξέδωσε, να ανακοινώνει την παράδοση Υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας στην 95 ΑΔΤΕ, από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Ευστρατίου και τον Εντεταλμένο Υγείας Δωδεκανήσου Θωμά Σωτρίλλη, παρουσία του Διοικητή και Υποδιοικητή της 95ΑΔΤΕ, Υποστράτηγου Δημήτριου Χούπη και Ταξίαρχου Σπυρίδων Κογιάννη.

Το σωματείο μας, μέσω επιστολής από τις 06 Απριλίου 2020, προς στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Γεώργιο Χατζημάρκο, είχε ζητήσει εγκαίρως την παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας, μασκών, γαντιών και αντισηπτικών διαλυμάτων, ώστε να τα μοιράσουμε στα Επιτελεία -  Μονάδες - Σχηματισμούς - Στρατιωτικά Νοσοκομεία που εδρεύουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για όλους τους συναδέλφους μας στρατιωτικούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

ΠΡΟΣ:  Χατζημάρκο Γεώργιο                                                                              Αρ. Πρωτ.:111/48Φ.ΔΣ/2020

             Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου                                                               Ρόδος, 06 Απριλίου 2020

                        

ΚΟΙΝ:    Μέλη ΕΣΠΕΕΡ

               Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

       

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

Βρισκόμαστε στην τιμητική θέση να επικαιροποιούμε την επικοινωνία μας, μαζί σας, μέσω αυτής της επιστολής.

Ως Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. – Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου έχουμε την Τιμή να σας γνωρίζουμε και να βεβαιώνουμε την αγάπη και το σεβασμό σας για τα στελέχη των ΕΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την εξάπλωση του κορωνοιου COVID -19 στη χώρα μας, θα θέλαμε να αιτηθούμε, την παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας, μασκών, γαντιών και αντισηπτικών διαλυμάτων, ώστε να τα μοιράσουμε στα Επιτελεία -  Μονάδες - Σχηματισμούς - Στρατιωτικά Νοσοκομεία που εδρεύουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για όλους τους συναδέλφους μας στρατιωτικούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα πράξετε το καλύτερο δυνατό για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, ώστε η θωράκιση τους από τον επικίνδυνο ιό, να είναι μέσω υμών, περισσότερο αποτελεσματική, ώστε η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και όλοι οι στρατιωτικοί της περιοχής ευθύνης της Περιφέρειας μέσω της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., να αποτυπώσουμε από κοινού ένα θετικό πρόσημο - ασπίδα προστασίας απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Με βαθύτατη εκτίμηση - παραμένοντας στη διάθεσή σας για την όποια διευκρίνιση επί της σοβαρής αυτής πρωτοβουλίας.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

Loading...