Συγχαρητήρια Επιστολή!!

Αξιότιμε Στρατηγέ,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή, θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, για την προαγωγή σας στον βαθμό του Αντιστράτηγου, καθώς επίσης και για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Επιτελάρχη ΓΕΣ.

Η Ένωση μας νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει δημοσίως για την υποστήριξη και προσφορά  σας ως προς στο σωματείο μας, καθ’ όλη την διάρκεια της Διοικητικής ευθύνης που είχατε ως ΑΔΦ στην περιοχή μας. Μας δεχτήκατε από την πρώτη εβδομάδα κιόλας της αναλήψεως των καθηκόντων σας ως Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ και έκτοτε, είχαμε μια άριστη και αλλεπάλληλη συνεργασία, προς όφελος των συναδέλφων μας στρατιωτικών που υπηρετούν στην περιοχή μας.  

Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα νέα σας Διοικητικά καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι, από την νέα σας θέση θα συνεχίσετε να είστε κοντά στα προβλήματα του προσωπικού.

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...