ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με λαμπρότητα και με την ευλογία του Ιερέα της 95 ΑΔΤΕ, Ανχη (Θ) Πατέρα Γρηγόριο Μπόλη γιορτάστηκε και φέτος η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικη Πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα της ΛΕΘ Ρόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσίας τους, όπου απεύθυναν και σχετικό χαιρετισμό, ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υπτγος Νικόλαος Φλάρης, ο Πρόεδρος της Παννελήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών «ΠΟΜΕΝΣ» κος Δημήτριος Ρώτας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Ατταβύρου & Καμείρου κος Φλοσκάκης Νεκτάριος ο οποιος εκπρόσωπησε τον Δημαρχο Ρόδου κο Αντώνιο Καμπουράκη, ενω τον χαιρετισμό τους έστειλαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κος Εμμανουήλ Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου κος Ζαχάρης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου κος Χατζηκυριάκος Ιωάννης.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κος Αντώνιος Καρτσωνάκης, απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και καλωσόρισε, τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που προσήλθαν στην σημερινή εκδήλωση. Κατά την διάρκειας αυτής, ξεκαθάρισε πως η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα μέλη και στους πραγματικούς συμπαραστάτες της Ένωσης, στη συνέχεια ανέλυσε εκτενώς τα βήματα που έχει ακολουθήσει το ΔΣ από την ημερομηνία εκλογής του και μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να είμαστε ακόμα περισσότερο από ποτέ, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, δείχνοντας με την συμμετοχή και την ανταπόκριση μας σε όλες τις δραστηριότητες της Ενώσεως, ένα πραγματικό ενδιαφέρον, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι του ρόλου μας και της εμπιστοσύνη σας, επιπλέον, ανέφερε πως ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, όμως μέσα από  την συνδικαλιστική μας   έκφραση και δράση, μπορούμε  να  διορθώσουμε  παθογένειες, στρεβλώσεις και λάθη  της εργατικού μας  βίου, που χρόνια  μας  ταλανίζουν και που κάνουν  την καθημερινότητα  μας  δύσκολη  και μονότονη και ουδείς  έως  τώρα, από την  ηγεσία μας  (Στρατιωτική, Πολιτική)  θέλει πραγματικά να  ασχοληθεί.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στην αίθουσα της ΛΕΘ Ρόδου παρουσία του Πρόεδρου της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριου Ρώτα, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Γενική Τακτική Συνέλευση Μελών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό, όπου παρουσιάσθηκε η έκθεση της εξελεγκτικής Επιτροπής και ομόφωνα ψηφίσθηκε και εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός του έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ, ο Οικονομικός ισολογισμός και απολογισμός έτους 2019 και ο Προϋπολογισμός έτους 2020.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ δέχθηκε πληθώρα ερωτημάτων και συνομίλησε με όλους τους συναδέλφους και επιπλέον, του δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξει τους στόχους και δράσεις της Ομοσπονδίας για το 2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, ευχαριστεί θερμά, όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους, τις παραπάνω εκδηλώσεις. Τέλος, ευχαριστεί θερμότατα τον Δκτη της 95 ΑΔΤΕ για την παραχώρηση της Αιθούσης της ΛΕΘ Ρόδου, το προσωπικό της ΛΕΘ Ρόδου για την άψογη εξυπηρέτηση, το ζαχαροπλαστεία Pane di Capo για την χορηγία των Πρωτοχρονιάτικων Πιτών, την ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ για την χορηγία νερών, αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών και το εστιατόριο Pizza Gondola, για την χορηγία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους. 

 

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος