ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την λήξη του καλοκαιρινού Σχολείου, που διοργάνωσαν από κοινού οι Ενώσεις, Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου, Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου και Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και που έλαβε τέλος στις 31 Αυγούστου 2019, οφείλουμε με την σειρά μας, να ευχαριστήσουμε και δημοσίως όλους όσους συνέβαλαν στο να επιτύχει η παραπάνω δράση μας, συγκεκριμένα:

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους συναδέλφους γονείς που εμπιστευτήκαν τα ανήλικα τέκνα τους, το εξαίρετο εκπαιδευτικό προσωπικό, που συνέβαλε στα μέγιστα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του καλοκαιρινού Σχολείου και να φέρουν εις πέραν την  μοναδική πανελλαδικώς καινοτόμα δράση μας, αλλά και τον υπεύθυνο του καλοκαιρινού Σχολείου και Ταμία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ. Ανέστη Κεφαλά, που χωρίς αυτόν η επιτυχία του Summer School δεν θα ήταν δεδομένη.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε, τον Δήμο Ρόδου για την σημαντική απόφαση του να μας παραχωρήσει τις αίθουσες στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού, τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου κ. Γιάννη Κούρτη και τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης & Προσχολικής Αγωγής κ. Γιάννη Κορωναίο, τους Διευθυντές των παραπάνω Σχολείων κ. Νικόλαο Κωσταρά και κ. Σταύρο Παπαδόπουλο, που ο ρόλος τους ήταν καθοριστικός για την λειτουργία του Καλοκαιρινού Σχολείου.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον ΑΔΦ και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υπτγο κ. Νικόλαο Φλάρη, για την σημαντική και ουσιαστική βοήθεια που μας προσέφερε σε ότι χρειαστήκαμε.