Ενημέρωση για τις περιοχές που θα λειτουργήσει το Καλοκαιρινό Σχολείο

 Αγαπητά Μέλη της ΕΣΠΕΕΡ, αγαπητοί συνάδελφοι,

1.  Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι θα λειτουργήσουν τμήματα Θερινού Σχολείου για την φροντίδα και διαπαιδαγώγηση όλων των ανήλικων τέκνων των συναδέλφων, που διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, στα παρακάτω Σχολεία:

α) Για όσους από εσάς έχετε δηλώσει συμμετοχή στην Πόλη της Ρόδου, το Σχολείο που θα λειτουργήσει το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, θα είναι το 13ο Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται επί της οδού Ατταβύρου & Ακραμίτου στην περιοχή Ροδίνι.

β) Για όσους από εσάς έχετε δηλώσει συμμετοχή στις περιοχές, Παραδεισι, Κρεμαστή και Ιαλυσό, το Σχολείο που θα λειτουργήσει το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, θα είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού, που βρίσκεται επί της οδού Ακροπόλεως στην περιοχή Ιαλυσό.

2. Επιπλέον σας ενημερώνουμε, ότι θα υπάρξει μια μικρή διαφοροποίηση σχετικά με την ημερομηνία έναρξης κατά μία εβδομάδα αργότερα και συγκριμένα , η λειτουργία των καλοκαιρινών Σχολικών Τμημάτων θα ξεκινήσει στις 21–24 Ιουνίου 2019 αντί για τις 17 Ιουνίου 2019 όπως αρχικά σας είχαμε ανακοινώσει λόγω, ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό των Σχολείων, θα αποχωρήσει μια εβδομάδα αργότερα από την ημερομηνία λήξης του Σχολικού έτους και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου 2019.

3. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές διαπαιδαγωγικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί και λοιπές λεπτομέρειες, θα σας ανακοινωθούν έως και λίγες ημέρες πριν την έναρξη.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...