Δελτίο Τύπου

Με λαμπρότητα και με την ευλογία του Ιερέα της 95 ΑΔΤΕ, Ανχη (Θ) Πατέρα Γρηγόριο Μπόλη γιορτάστηκε η πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα της ΛΕΘ Ρόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσίας τους, όπου απεύθυναν και σχετικό χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κος Τριανταφύλλου Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου κος Ζαχάρης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου κος Χατζηκυριάκος Ιωάννης, τον Δκτη της 95 ΑΔΤΕ, εκπροσώπησε ο Ανχης (ΠΒ) κος Βασιλάκης Νικόλαος.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κος Αντώνιος Καρτσωνάκης, απεύθυνε τον ευχαριστήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και καλωσόρισε, τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που προσήλθαν στην σημερινή εκδήλωση και που η συμμετοχή τους, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κατά την διάρκειας αυτής, ξεκαθάρισε πως η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα μέλη και στους πραγματικούς συμπαραστάτες της Ένωσης, μακριά από πολιτικές και ανούσιες «πασαρέλες» που μόνο φωτογραφίες έχουν να προσφέρουν, στη συνέχεια ανέλυσε εκτενώς τα βήματα που έχει ακολουθήσει το ΔΣ από την ημερομηνία εκλογής του και μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να είμαστε ακόμα περισσότερο από ποτέ, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, δείχνοντας με την συμμετοχή και την ανταπόκριση μας σε όλες τις δραστηριότητες της Ενώσεως, ένα πραγματικό ενδιαφέρον, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι του ρόλου μας και της εμπιστοσύνη σας, επιπλέον, ανέφερε πως ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, όμως μέσα από  την συνδικαλιστική μας   έκφραση και δράση, μπορούμε  να  διορθώσουμε  παθογένειες, στρεβλώσεις και λάθη  της εργατικού μας  βίου, που χρόνια  μας  ταλανίζουν και που κάνουν  την καθημερινότητα  μας  δύσκολη  και μονότονη και ουδείς  έως  τώρα, από την  ηγεσία μας  (Στρατιωτική, Πολιτική)  θέλει πραγματικά να  ασχοληθεί.

Την ίδια ημέρα έγινε και η κλήρωση πολλών και πλούσιων που προσέφεραν οι Επιχειρηματίες και Ελεύθεροι Επαγγελματίες της ΠΕ Ρόδου, καθώς επίσης και της Επικράτειας, οι οποίοι που ανταποκρίθηκαν με αγάπη στο κάλεσμα μας και προσέφεραν με την καρδιά τους δώρα που σε αντιστοιχία χρημάτων, συνολικά ξεπερνούν τα 6000,00€ ενδεικτικά, μερικά εξ αυτών είναι αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, προσφορές γευμάτων, τηλεφωνικές συσκευές κλπ.

Επιπλέον, νωρίτερα την ίδια ημέρα στην αίθουσα της ΛΕΘ Ρόδου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Γενική Τακτική Συνέλευση Μελών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό, όπου παρουσιάσθηκε η έκθεση της εξελεγκτικής Επιτροπής και ομόφωνα ψηφίσθηκε και εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός του έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ, ο Οικονομικός ισολογισμός και απολογισμός έτους 2018 και ο Προϋπολογισμός έτους 2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί θερμά, όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους, τις παραπάνω εκδηλώσεις. Τέλος, ευχαριστεί θερμότατα τον Δκτη της 95 ΑΔΤΕ για την παραχώρηση της Αιθούσης της ΛΕΘ Ρόδου, τα ζαχαροπλαστεία Pane di Capo και Στάνη για την χορηγία των Πρωτοχρονιάτικων Πιτών, την ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ για την χορηγία των αναψυκτικών και το εστιατόριο Pizza Gondola, για την χορηγία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους.

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
 Αντώνιος Καρτσωνάκης  Γεώργιος Γιαπιτζόγλου