Λειτουργία Καλοκαιρινού Σχολείου

Το Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ένωσης  Στρατιωτικών  Περιφερειακής  Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας για τους γονείς, μετά από συντονισμένες προσπάθειες και κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ( https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A4%CE%9C%CE%A6%CE%A91%CE%A1-1%CE%9B%CE%A3?inline=true),  έχει  ξεκινήσει  την λειτουργία  καλοκαιρινού  Σχολείου από 28 Ιουνίου 2018 έως 24 Αυγούστου 2018 στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου, που βρίσκεται στην οδό Ατταβύρου & Ακραμίτου στην περιοχή Ροδινίου.

Στο παραπάνω Σχολείο θα υπάρχει εξιδεικευμένο προσωπικό που θα επιβλέπει και θα φροντίζει την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Οι ώρες λειτουργίας του Σχολείου θα είναι από τις 07.00πμ έως 15.00μμ και αφορά όλα τα τέκνα που διδάσκονται στη βασική,   υποχρεωτική   Πρωτοβάθμια   Εκπαίδευση   των   τάξεων   του   Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου.

Η παραπάνω  απόφαση  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  Ρόδου,     αποτελεί  ένα μοναδικό επίτευγμα για το σωματείο μας και επιτέλους δικαιώνει τον αγώνα μας και την όλη μας διάθεση για την επίτευξη αυτού του ιερού σκοπού. Θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι, για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης να τους αναφέρουμε, υπήρξαν πολλές δυσκολίες, ευτυχώς όμως με επιμονή, υπομονή και προσήλωση στον αντικειμενικό σκοπό μας, η λειτουργία του καλοκαιρινού σχολείου είναι πλέον πραγματικότητα.

 Ήδη έχουν εγγραφεί πάνω από 30 ανήλικα τέκνα συναδέλφων και υπάρχει η δυνατότητα, για εγγραφή και άλλων ανήλικων τέκνων, για όποιον συνάδελφο επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες και το κόστος συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διεξαγωγής του προγράμματος για την λειτουργία του Καλοκαιρινού Σχολείου Κον Ανέστη Κεφαλά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6977422225.

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Αντώνιος Καρτσωνάκης

Επ.Οπ Λχιας (Τ.ΠΖ)

Γιαπιτζόγλου Γεώργιος

Επ.Οπ Επχιας (ΤΘ)

 

 

Loading...