ΠΡΟΣΦΟΡΑ KRAV MAGA

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας για τα μέλη της και σε συνεργασία με τον συνάδελφο μας Κώστα Ζουμπιάδη, τον Advance Level Instructor και επίσημο εκπαιδευτή στην Ρόδο, του ποιο σύγχρονου συστήματος αυτοάμυνας KRAV MAGA SCIENCE, εξασφάλισε την παρακάτω προσφορά.:

Έκπτωση τριανταπέντε ευρώ (35€ )/μηνιαίως στις νέες εγγραφές σε Άντρες και Γυναίκες στρατιωτικούς – μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.».

Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, θα τον βρείτε επί της οδού Αισχύνης 30 - 32, 85100 Ρόδος, στο Γυμναστήριο - Ακαδημία Rhodes Knights-Brazilian jiu jitsu academy.

Επίσης το Κέντρο Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld» σε συνεργασία με την NGN Autoprotect Hellas Ltd, προσφέρουν στους ασκούμενους της Krav Maga Science, νομική κάλυψη σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος της αυτοάμυνας όπως ορίζεται από τον ΠΚ άρθρο 22 παρ.2. Πιο συγκεκριμένα η NGN Autoprotect Hellas Ltd, προτίθεται όπως διαθέσει την νομική της ομάδα και πιο συγκεκριμένα τους εξειδικευμένους ποινικολόγους αυτής για την συμβουλευτική βοήθεια των μελών του Κέντρου Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld» και της Krav Maga Science.     

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. +306987081824, email: .

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

 

Loading...