Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας για τα μέλη της και μετά από σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ρόδου, πέτυχε ειδικές τιμές με τους παρακάτω παιδικούς σταθμούς, όπως ακριβώς αυτές μας εστάλησαν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, για την φύλαξη και προστασία των ανήλικων τέκνων από ηλικίες 3,5 ετών και άνω.

α.  Προσφορά από τον πρότυπο παιδικό σταθμό - πολυχώρο «Χαραυγή» που βρίσκεται επι της οδού Δημοκρατίας 50, Ιαλυσός. Τηλ. 2241091670- 6948407104, email: . Ο παιδικός σταθμός Χαραυγή  βρίσκεται κοντά στο παιδί από το 2003. Βρίσκεται στην Ιαλυσό σε ιδιόκτητο χώρο  όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να γνωρίσουν τη φύση και να ανακαλύψουν τη μοναδικότητά τους. Το πρόγραμμα στηρίζεται στις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις,  τα αναλυτικά προγράμματα των Ελληνικών αρμοδίων υπηρεσιών, υπουργείων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

 

β.  Προσφορά από τον βρεφονηπιακό σταθμό - νηπιαγωγείο «Το Παλατάκι» που βρίσκεται επι της οδού Στ. Καζούλη 8, Ρόδος. Τηλ. 2241039739- 6972007352, email: .

γ. Προσφορά από τον βρεφονηπιακό σταθμό - νηπιαγωγείο «Τα ζουζουνάκια» που βρίσκεται επι της οδού Λεωφ. Ηρακλειδών 5, Ιαλυσός 85101. Τηλ. 2241092268, email: .

 Ο Π.Σ. << ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ >>  λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 π.μ. έως τις 16:00 και φιλοξενεί νήπια και βρέφη.

Παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες με προσφερόμενη τιμή 180 € για το ένα παιδί και 340€ για τα δυο παιδιά.

- MENU ( Πρωινό , Μεσημεριανό, Φρούτο ) καθορισμένο από τον παιδίατρο του σταθμού.

- Ασφαλιστική κάλυψη.

- Επιλεγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

- Κατάλληλα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

- Συνεχής παρακολούθηση των παιδιών από ειδικό παιδαγωγό - παιδοψυχολόγο.

Για τη μεταφορά των παιδιών προς και από τον βρεφονηπιακό σταθμό θα υπάρχει μια επιβάρυνση των 40€. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Ο
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Γεώργιος Γιαπιτζόγλου

 

Loading...